Huwelijk

Jullie zijn van plan om te trouwen. Om “ja” te zeggen tegen de persoon met wie je de rest van je leven wilt samenzijn. Omringd door familie en de beste vrienden openlijk uitspreken dat jullie samen verder willen in het leven. Dat is een zeer speciaal moment en dat willen jullie natuurlijk ook beleven in een bijzondere omgeving, een locatie met een exclusieve uitstraling.

Het is mogelijk om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken op het Clemensdomein in Brunssum! Dit is een locatie die bol staat van de historie, die teruggaat tot de tijd van de Romeinen. Op een kruispunt van wegen diende het Clemensdomein als rustplaats. Later fungeerde het voor de lokale gemeenschap als parochiekerk en als kloosterkerk.

In het kerkgebouw zijn prachtige schilderingen op de muur te vinden die verwijzen naar de historie van deze omgeving. Met recht kunnen we zeggen dat het Clemensdomein een exclusieve en historische locatie is in Brunssum. Daarnaast is het Clemensdomein in 2014 uitgeroepen tot meest spirituele plek van Nederland.

Een prachtige plek dus om elkaar het jawoord te geven!

Praktisch:
• In het kerkgebouw is plaats voor max. 100 personen
• Er is een audio-installatie aanwezig om muziek af te spelen
• Willen jullie je vrijblijvend oriënteren op de locatie? Het Clemensdomein is iedere zondag tussen 12.00 uur en 16.00 uur geopend.
• Prijzen op aanvraag.

Wil je meer informatie en concreet een aantal zaken bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Een van de vrijwilligers zal dan contact met jullie opnemen.

Mail ons: