Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e Kerstviering ‘Samen de Kerst beleven op het Clemensdomein in Oud Merkelbeek’

26 december 2022 @ 14:00

In deze decembermaand worden we uitgenodigd voor de vele kerstmarkten en het ‘Christmas village’ met muziek, (mobiel)theater, shows, uitbeelding, dans, acrobatiek, kinder-entertainment en sensatie. De mens moet vermaakt worden. De echte Kerstgedachte is vaak ver te zoeken. Op 2e Kerstdag wordt de concurrentie aangegaan met de woonboulevards. Het Clemensdomein blijft gewoon bij de basis van het Kerstfeest in 2 Kerstvieringen  “Samen de Kerst beleven’’. Met inspirerende lezingen, traditionele Kerstliederen, uitgevoerd door vocalisten van Vocaal totaal o.l.v. Annemie Vallino-Ravetta met Ward Vlasveld aan de piano en volkszang wordt de Kerst samen gevierd op een plek waar dit al eeuwen lang gebeurt.

Op 2e Kerstdag vinden er 2 identieke kerstvieringen plaats in het Clemenskerkje om 14u en om 15.30u. Na afloop koffie/thee/warme chocomel en kerstbrood. Als u zeker wil zijn van een plaats, is reserveren gewenst door een mail te sturen naar concerten@clemensdomein.nl. Entree: vrije gave.

Het Clemensdomein is op 1e Kerstdag gesloten, omdat de vrijwilligers in eigen familiekring die dag de Kerst willen vieren.

Gegevens

Datum:
26 december 2022
Tijd:
14:00

Gegevens

Datum:
26 december 2022
Tijd:
14:00