Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

een muzikale reis in kerstsfeer

23 december 2017 @ 20:00

Kerstconcert 23 december
Een muzikale reis in 
kerstsfeer

Een sfeervolle reis langs de muzikale tradities uit Europa
Ieder land in Europa kent wel zijn tradities. Deze verbinden het volk en zijn geworteld in de cultuur. Dit is ook meteen de bijzondere kracht van muziek, waardoor zij hiervoor veelvuldig als medium wordt gebruikt.
Toch kent niet elk land eenzelfde rijke muziekgeschiedenis. Er zijn een aantal prominenten waaronder de Italiaanse, de Duitse, de Franse en de Engelse traditie. Deze zullen aan de basis staan van onze reis. Met werken van o.a. Mozart en Bernstein nemen wij u eerst spelenderwijs mee in enkele romantische verhalen uit de opera en de musical. Daarna brengen wij met sfeervolle muziek de traditionele Kerst bij u binnen.


Het Ensemble

Eline Meijs – sopraan, Raoul Reimersdal – bariton, Leon Dijkstra – piano

De drie leden van het ensemble kennen elkaar van optredens met Vocaal totaal, Merkelbeek. Toen ook Eline afgelopen jaar haar professionele loopbaan in de muziek was gestart, leek het hun een leuk idee samen een concert te geven. Dit werd gezien de tijd van het jaar een Kerstconcert. Na een succesvolle eerste editie hier in het Clemenskerkje hebben ze besloten deze traditie voort te zetten.


Entree: €12,50 (voorverkoop €10,-)
Reserveren via
info@raoulreimersdal.com of 045 851 5374

 

 

Gegevens

Datum:
23 december 2017
Tijd:
20:00

Gegevens

Datum:
23 december 2017
Tijd:
20:00